Forum gildii Brave Dogs w grze Guild Wars

Prosze o rejestrację :)

• Nie jesteś zalogowany.
  • Polecamy: Gry

#1 2009-03-13 06:12:14

kegnar

Nowy użytkownik

Punktów :   

Godziny w których gramy :)

Witajcie, mimo iż jestem tylko szaraczkiem w naszej gildii to zauważyłem że aż garniecie się do pomocy co mnie cieszy i nastraja podobnie Aczkolwiek zauważyłem że czasem po prostu nie ma z kim grać pvp, a chętnie poszedłbym na drużynowe ze znajomymi by poćwiczyć

Dlatego proszę wypiszcie godziny w jakich gracie najczęściej lub w jakich można was zastać na pewno, żebyśmy może dali radę ustalić jakąś godzinę w której będziemy mogli razem iść na areny, mimo iż gildia mała, to musimy juz zacząć ćwiczyć, żeby później podczas rozrostu szklić tylko nowych a nie wszystkich - będzie łatwiej i szybciej

Godziny w których gram:

15:30 - 16:30 [w tych godzinach po pracy jestem sam, siedzę zawsze, o ile nie jestem na uczelni ]
21:00 - 23:00 [przeważnie jestem o ile nie mam planów wyjściowych na wieczór ]

Soboty i niedziele - jak mam czas, a przeważnie mam go sporo

pozdrowienia

#2 2009-03-13 09:00:06

Keredin

Nowy użytkownik

Punktów :   

Re: Godziny w których gramy :)

Jeśli o mnie chodzi to mam bardzo nienormowane godziny grania. Poza uczelnią czy pracą często wypadają jakieś inne zdarzenia. Wole więc nie podawać godzin w których i tak nie ma pewności, że będę. Mogę jedynie powiedzieć, że najczęsciej bywam wieczorami. Zamiast podawania godzin proponuje umawiania się na konkretne wypady. Taki też temat czy może nawet dział moim zdaniem mógłby funkcjonować.

#3 2009-03-13 09:41:33

kegnar

Nowy użytkownik

Punktów :   

Re: Godziny w których gramy :)

Dla mnie jak najbardziej możemy się umawiać
Wydaję mi się że większość z nas jest osobami pracującymi, więc wieczory załóżmy 21, są dobrą godziną, a nawet możemy się umawiać na niedzielę i sobotę

Chociaż umawiania się w ten weekend się nie podejmuję bo mam zjazd, a to zawsze wiadomo że nie wiesz kiedy wrócisz

Mam nadzieję że uda nam się kiedyś zebrać chociaż 4 osoby na arenę drużynową

A tak abstrahując kto ma jakie postacie? Ja mam tylko Ło/Mo i to póki co nie za dobrego ale arenę drużynową mam już odblokowaną sam nie wiem jak mi się to udało

Stopka forum

RSS